Η εταιρεία Kristalwave δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς των μαλλιών με επώνυμα, ποιοτικά, διεθνή και επαγγελματικά προϊόντα από το 2009.

Με βάση το Ηράκλειο της Κρήτης και γνώμονα την υγιή περιποίηση των μαλλιών, παρέχουμε στην εγχώρια αγορά τα τελευταία επιτεύγματα στο χώρο της κομμωτικής δημιουργώντας συνεργασίες με τις πιο καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

Έχοντας σαν κριτήριο την καινοτομία και την ποιότητα, αυξάνουμε συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων μας με βάση τις νέες καινοτομίες και σύμφωνα με τις ανάγκες της νέας εποχής.

Με απώτερο σκοπό την προστασία της υγείας των μαλλιών και την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των καταναλωτών, βελτιώνουμε συνεχώς τις δραστηριότητές μας παρέχοντας όλα τα απαραίτητα μέσα για την υλοποίηση και επίτευξη του στόχου μας.

Δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης αξιοποιώντας με σεβασμό τις προσδοκίες του πελάτη, προσφέρουμε τα ιδανικά προϊόντα και τον κατάλληλο εξοπλισμό εξασφαλίζοντας την άριστη σχέση ποιότητας και κόστους.

Σήμερα, έχοντας εμπλουτίσει την γκάμα μας με αποκλειστικές αντιπροσωπείες στην περιοχή της Κρήτης, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις διαδικασίες λειτουργίας μας δημιουργώντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών και ακολουθώντας τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς στον κλάδο της κομμωτικής.